Contact

I won’t sting I promise

Heb je een vraag over mijn traject ADS YOUR SERVICE?

Wil je op een andere manier samenwerken, of heb je een vraag? Stuur me een berichtje via het contactformulier hieronder of stuur me een DM op LinkedIn!

© Social Blooming - LinkedIn
Judith
Judith kijkt naar het contactformulier

Stuur me een berichtje!

Veelgestelde vragen

Ben je gespecialiseerd in een bepaalde branche?

Gespecialiseerd wil ik het niet noemen, maar ik heb wel een aantal klanten in de IT en Telco markt.

Maar ik werk net zo goed voor een scholengroep, een bedrijf in diervoeder ingrediënten, een goed doel of de creatieve sector. De branche maakt dus helemaal niet uit.

Ik heb eerlijkgezegd liever meer afwisseling dan meer van hetzelfde. Voor mij leerzaam en uitdagender, en jij kunt leren van andere branches als je met mij werkt.   

Geef je ook LinkedIn profiel trainingen aan onze medewerkers?

Het is altijd goed om je medewerkers te leren hoe ze hun LinkedIn profiel kunnen optimaliseren. Als je medewerkers er goed voor staan, is dat natuurlijk ook een top visitekaartje voor jouw bedrijf.

Maar met 1 training gaan de meeste mensen hun gedrag niet veranderen. Je ziet vaak een korte opleving in activiteit, maar daarna zakt het weer in. Zonde van je investering.

Ik geloof in een gedegen aanpak met een reeks trainingen en persoonlijke begeleiding. Dit is natuurlijk wel een investering in tijd en geld, maar levert op de lange termijn meer op.

Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Kun je ons ook leren hoe we zélf LinkedIn campagnes kunnen draaien?

Ja dat kan! Ik doe dat heel af en toe, als mijn agenda dat toelaat. Maar eigenlijk zit ik liever zelf aan de knoppen...

Wil je weten of ik er plek voor heb op dit moment, laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Waarom betaal ik jou meer per maand bij het 6 maanden traject dan bij de 12 maanden?

Dat komt omdat onze samenwerking in het begin altijd intensiever is. We moeten elkaar nog leren kennen en in het begin is er veel meer communicatie.

We zijn de structuur nog echt aan het neerzetten en dat kost tijd. Bij het jaartraject verreken/verdeel ik mijn extra inzet over het hele jaar, waardoor dat goedkoper is.  

Wij hebben ons bedrijfsprofiel en de strategie al goed uitgewerkt en willen alleen iemand die de campagnes doet. Kan dat?

Hartstikke top dat je hier al over nagedacht hebt. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik altijd wel verbeteringen zie voor je pagina of kan ik je strategie net iets strakker of concreter neerzetten. Die tips wil je natuurlijk ook meepikken.

En om een goede start te maken zullen we tóch een strategiesessie moeten houden, zodat ik weet wat jullie doelen en doelgroepen zijn voor het meest optimale resultaat. 

Kan ik je ook bellen?

Ik heb bewust geen telefoonnummer neergezet op mijn site, omdat ik vaak midden in campagnes zit en met strakke deadlines werk. Ik word dus liever niet gestoord in mijn werk. Misschien ook een beetje de introvert in mij.

Vaste klanten krijgen mijn telefoonnummer. Ben je dat nog niet? Stuur dan een bericht via het contacformulier.

Kun je ons garanderen dat we onze investering terug verdienen?

Dat hangt af van een groot aantal factoren.

Allereerst zul je moeten bepalen wat een lead, sollicitant of inschrijving jou waard is. Verkoop je T-shirts, dan is de marge per product natuurlijk lager dan als je een nieuwe klant binnensleept met een jaaromzet van een miljoen.

De kwaliteit van jouw content is key in dit stuk. Bied je geen meerwaarde of wek je de interesse niet met jouw blog, whitepaper, webinar etc, dan kan het duur uitpakken.

Heb je hardnekkige concurrentie, dan is het helemaal belangrijk om er bovenuit te springen.

Ik zal er in ieder geval alles aan doen om het maximale uit jouw campagnes te halen.

Hoeveel tijd kost het mij nog als jij onze campagnes uit handen neemt?

Dat is lastig in tijd uit te drukken, en ook een beetje afhankelijk van hoeveel campagnes we tegelijk draaien.

Vanaf het moment dat de te adverteren stukken klaar zijn, kun je alles aan mij overdragen. Je maakt een briefing voor mij, op basis van een vast format dat ik aanlever. We hebben dan (vooral in het begin veel) contact over deze briefing, en we stemmen de advertentieteksten af. Deze schrijf ik meestal voor mijn klanten, dus die hoef je alleen nog maar te checken.

Rapporteren en optimaliseren kan ik zelfstandig, maar het is wel fijn om eens in de maand overleg te hebben, zodat we van elkaar weten wat de prioriteiten zijn. Dit overleg duurt meestal een uur en is online.

Kunnen we niet 1 testcampagne draaien voordat we in je traject stappen?

Campagne voeren op LinkedIn is for the long run, daar geloof ik echt in. Een keer een tijdelijke campagne draaien geeft jou nog niet altijd duidelijkheid of het voor je werkt.

Daarnaast haal ik de beste resultaten voor klanten waar ik al veel langer voor werk. Puur omdat we de doelgroep steeds beter leren kennen, en ze echt warm maken voor het product of de dienst. Hoe langer je campagne draait, hoe makkelijker je resultaten gaat zien. Ik ga dus altijd voor een langere klantrelatie. 

Wat heb ik nodig om te kunnen starten met LinkedIn campagnes?

Een sterke LinkedIn campagne vergt:

  • Tijd, ook in de voorbereiding. 
  • Budget, zodat je kunt leren en je doelgroep echt warm kunt maken. 
  • IJzersterke content, want je moet er natuurlijk wel bovenuit steken. 
  • Én doorzettingsvermogen. LinkedIn campagnes draaien is iets voor the long run. Snel scoren gaat hier niet werken. Kies liever voor de always on strategie als je voor LinkedIn kiest. 

Wat maakt jou beter, leuker en anders dan anderen?

Mijn campagnes zet ik op met een hoop geduld, creativiteit én doorzettingsvermogen. Ik ga niet voor snel scoren, maar voor kwaliteit. Als samenwerkingspartner ben ik loyaal, en ik leg de lat heel hoog voor mezelf én anderen. Ik draai aan de knoppen tot ik optimaal resultaat behaal. 

Verder:

  • Omdat ik me alleen op LinkedIn focus, en niet op de andere socials.  
  • Omdat ik een kei in ad teksten schrijven ben, ik kom snel tot de kern en weet welke triggers we het beste kunnen gebruiken. 
  • Omdat ik meer dan 8 jaar ervaring heb met adverteren op LinkedIn en ondanks dat ik bescheiden ben, kan zeggen dat ik het platform door en door ken.
  • Omdat ik verder kijk dan alleen de campagnes. Dit is slechts één onderdeel van jullie totale marketingstrategie. 
  • Omdat ik een fijne samenwerking hoog in het vaandel heb staan. Ik zie mezelf als een van jouw collega's.