Over mij

Judith Eversdijk

Judith

Hoi, ik ben Judith

Wereldkampioen LinkedIn!

Samen met collega’s bij Zwitserleven voerde ik in 2014 de eerste advertentiecampagnes op LinkedIn. Zelf, zonder bureau. En niet zonder succes. Één van die campagnes scoorde zó goed, dat wij “Wereldkampioen LinkedIn” werden. De afspraak bij de KvK was snel gepland, dit smaakte naar meer! Eerst deed ik het werk voor SOCIAL BLOOMING nog veilig in combinatie met een vaste baan.. want tja, niemand wist hoe dit uit zou pakken.

Snel daarna bleek dat ik zwanger was van onze tweede dochter. Een groot geluk! Dit hield de ambitie niet tegen, maar zette hem wel e-v-e-n-t-j-e-s op een lager pitje. First things First! Toen ik op de laatste verlofdag hoorde dat mijn baan was komen te vervallen, werd alles anders. SOCIAL BLOOMING kwam van de grond. Ik werd zelfs trainer bij Frankwatching voor LinkedIn Marketing & Advertising en SOCIAL BLOOMING vloog! The rest is history!

Als ik niet met jouw campagnes bezig ben, ben ik mama, Juut of Juutje.

Ik heb verkering met Jille sinds 2006. Samen hebben we 2 lieve, mooie en grappige dochters, Jade van 12 en Noa van 8. En ik mag ons huiskonijn Frum 🐰 (check @frumthebunny op instagram) van 9 natuurlijk niet vergeten te noemen hier! In mijn vrije tijd doe ik minimaal 2x per week aan krachttraining.

Ik ben 45 jaar geleden geboren en getogen in Zeeland. Ook al woon ik hier al jaren niet meer, die Zeeuwse roots zitten er ook zeker nog! Zuunig met jouw campagnebudget, eej! Ik doe er alles aan om het maximale er uit te halen. Of ik dan goedkoop ben? Zeker niet! Maar in the end haal je met een gedegen aanpak wel meer en betere resultaten. Ik ben dedicated bezig met jouw bedrijf op mijn vakgebied. 

Laat mij jou blij maken met winnende campagnes

Mensen blij maken en altijd op zoek naar uitdaging. Dat typeert mij het beste. En dan het liefst met de inzet van mijn creativiteit, schrijf skills, organisatietalent, handigheid met computers en oog voor detail. Mijn liefde voor social media zat er al snel in. Toen ik in 2014 begon met adverteren op LinkedIn ontdekte ik dat ik hier al mijn talenten kon inzetten en kwam alles samen. 

Ik help jou om makkelijker en méér leads op LinkedIn te verzamelen tegen de scherpste prijs. Met jouw waardevolle content kunnen we op LinkedIn jouw ideale doelgroep super effectief bereiken en zijn we samen een winning team. 

Dankzij mijn jarenlange ervaring in marketing, communicatie én LinkedIn ads voor verschillende middelgrote tot grote organisaties die wereldwijd werken, kan ik strategisch met je meedenken. Ik zie overal kansen én ben altijd klaar voor de volgende stap om nog meer uit jouw content te halen.

Judith

Ik werkte al voor

Odido Nederland
t-mobile logo
axians logo
eyeforce
novulo logo
mondiaal FNV
iQi logo
ABN Amro Logo
Fujitsu logo
Sentech
State of art logo
Monotch logo
@Value logo
Frankwatching logo
Univé logo
CSU logo
Tele2 Nederland Logo
Mikana logo
Aedes logo
stichting geert grootse scholen
PVO
Oranje Fonds Logo
Koningin Wilhelminaschool
Digilock Europe
Fast & Fluid
SEIN
Faber Halbertsma
BAM
Company Webcast
ZOA
Radio Holland
Circo
NMT
HITH Vastgoed
Makelaardij de Parel
CCV
Ministerie voor Werkgelegenheid en Sociale Zaken
VVV Nederland
NHL Stenden
Pimm
Commonland
Waterschap Zuiderzeeland
Centrum voor Consultatie en Expertise

SOCIAL BLOOMING in externe media

© Social Blooming - Adverteren
Judith

Wat zeg je er van?

Gaan we een mooie samenwerking aan?

Nena Mouthaan

Judith was voor T-Mobile/Odido Business de rots in de branding als het aankomt op het managen en optimaliseren van het LinkedIn kanaal. Ze heeft voor ons alle (toen nog) leadgen campagnes opgezet. Nooit nam ze iets klakkeloos over, maar ze adviseerde altijd vanuit ervaring en data om Copy of images nog beter te maken. Ook heeft Judith ons bijgestaan in de merktransformatie van T-Mobile naar Odido en helpt ze ons momenteel met het implementeren van Demandgen.

Lang verhaal kort een hele fijne dame om mee te werken. Ze doet haar uiterste best om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan en hiervoor is ze altijd bereikbaar als je haar nodig hebt.

Nena Mouthaan-Gorter
Demand Generation Manager @ Odido
Ghislaine van Berkom-Smits

Nadat ik Social Blooming een tijd had gevolgd op LinkedIn volgende een eerste en een tweede training over LinkedIn pagina beheer en advertenties. Uiteindelijk ging ik in een volgende job werkelijk aan de slag met mijn eerste LinkedIn campagnes. Ik twijfelde geen moment en schakelde de hulp van Judith in. De campagnes zijn een succes en zij helpt me om het steeds beter te doen. Het is fijn met Judith te sparren, ze is een echte LinkedIn professional die ik van harte kan aanbevelen!

Ghislaine van Berkom-Smits
International Marketing Manager @ Monotch

” Sinds wij met SOCIAL BLOOMING samenwerken zijn onze LinkedIn campagnes naar een hoger niveau getild en krijgen wij een hogere kwaliteit leads binnen. Er is een continue bewaking op de kwaliteit van de leads, de inzet en budgetten die erbij horen en of alle juiste doelgroepen worden aangeraakt. Daarnaast schakelt Judith snel en denkt mee over alle inzet die we doen. Het is een fijne samenwerking met Judith.”

Vera Bolleboom-Hoogendijk
Senior Marketing Manager @ T-Mobile Nederland
Kelly Londoño Higuita

“Wij zijn bij T-Mobile B2B in 2019 gestart met het samenwerken met SOCIAL BLOOMING. Tot die tijd gebruikten we LinkedIn niet optimaal als kanaal. Samen met SOCIAL BLOOMING hebben we binnen 3 jaar een Always-on strategie op LinkedIn neergezet, met zowel organische posts als advertentiecampagnes. We halen mooie resultaten op leads en traffic, tegen gezonde kosten per lead en kosten per klik.”

Kelly Londoño Higuita
Campaign Manager Marketing B2B @ T-Mobile Nederland

“Afgelopen jaren met Judith samengewerkt om mijn LinkedIn Skills naar een hoger niveau te tillen. Wat een kennis en ervaring! Ieder gesprek weer komt er een strategie of een detail naar boven om campagnes nog verder te verbeteren en te verdiepen. LinkedIn Expert is écht niet overdone als het om Judith gaat.”

Dorine Erkens
Strategisch Marketeer @ Running Stable

“Al twee jaar werk ik op een prettige manier samen met Judith. Mede dankzij haar kennis, tactische tips, en data-gedreven aanpak is LinkedIn (Advertising) uitgegroeid tot één van onze belangrijkste marketingkanalen voor B2B-leadgeneratie in de software/IT-markt. De persoonlijke aanpak en communicatie waardeer ik zeer en er is altijd voldoende ruimte voor (ongeplande) aanpassingen aan campagnes of een spoedklus.”

Erik Kuiper
Marketing Manager @ Novulo

“Sinds ik met Judith samenwerk zijn onze LinkedIn campagnes beter gaan presteren en houdt ze me op de hoogte van de laatste interessante ontwikkelingen op LinkedIn. Het opzetten en onderhouden van de campagnes scheelt mij enorm veel tijd, want Judith is vele malen sneller en bedreven. Bovendien weet ik nu zeker dat ik het advertentiebudget op de juiste doelgroepen en advertenties inzet!”

Mariska Eijkemans
Marketing Manager @ Axians
Wendy Pouwer

“Zeer efficiënte en prettige samenwerking voor Linkedin advertising. Advertentiebudget wordt zeer optimaal ingezet. Met positieve resultaten voor Mondiaal FNV. Blij mee.”

Wendy Pouwer
Beleidsadviseur Communicatie, Fondsenwerving & Relatiebeheer @ Mondiaal FNV

“Sinds 1,5 jaar zijn wij onder begeleiding van SOCIAL BLOOMING gestart met het adverteren op LinkedIn. Hiervóór werkten wij met een partner die slechts enkele leads binnenhaalde, tegen hele hoge prijzen, in een heel jaar. Sinds de start met SOCIAL BLOOMING halen wij interessante leads binnen en hebben wij onze strategie steeds verder kunnen aanscherpen, waarmee wij leads binnenhalen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.”

Barbara Doorenbosch
Global Digital Marketing & Communications Manager @ IQI Trusted Petfood