Ads your service!

LinkedIn Campagne Management voor toffe bedrijven met groeiambitie

Judith in een vertwijfelde houding

Je wilt al heel lang méér met LinkedIn, maar je weet niet hoe

Je bedrijf staat en draait goed. Je bent klaar om de volgende stap op LinkedIn te maken: je hebt meer leads, meer klanten, meer aanvragen en sollicitanten nodig. Je hebt genoeg content ideeën klaarstaan om dat te realiseren, maar hoe ga je dat allemaal zo optimaal mogelijk aan de wereld laten zien?

Voor jouw B2B business is LinkedIn hét platform waar het allemaal gebeurt. Daar wil je de vruchten van plukken en bent bereid om daarin te investeren. Maar dan moet het wel goed gebeuren! Liefst met hulp van een specialist die weet hoe je campagnes schrijft, bouwt en continu optimaliseert. Ík weet hoe jouw geld optimaal besteed wordt. En ga met jouw centen om alsof het de mijne zijn. Value for money is mijn motto!

© Social Blooming - LinkedIn engagement
N

Je hebt marketingbudget om in te zetten voor LinkedIn campagnes

N

Je durft groot te denken; je wilt meer bekendheid

N

Je bent klaar voor de volgende stap met je bedrijf

Lean back, ik ontzorg je volledig van A tot leads!

We beginnen bij de basis. We bepalen je strategie en zorgen er eerst voor dat je LinkedIn bedrijfsprofiel er aan alle kanten goed uitziet en sterk wordt ingezet. Je hebt niks aan sterke advertenties als mensen daarna op een onaantrekkelijke of slecht ingevulde bedrijfspagina komen. Als alles spik en span is, gaan we voor de winst!

Met mij werken betekent:

 • Continu kwalitatief hoge leads voor de beste prijs.
 • Consistente zichtbaarheid op LinkedIn bij jouw doelgroep(en).
 • Een sterke LinkedIn bedrijfspagina die altijd up-to-date is.
 • Meer volgers op jouw bedrijfspagina.
 • Altijd online inzage met een eenvoudig dashboard.
 • Wekelijkse updates en optimalisaties van jouw campagnes.
 • Maandelijks online overleg om de strategie te bespreken.
 • Meer website bezoeken en meer sollicitanten, leads en klanten.
 • Altijd een vraagbaak aanwezig voor jouw LinkedIn vragen.

Judith bezig met haar mobiel

Hoor het van mijn klanten!

pijltje
Nena Mouthaan

Judith was voor T-Mobile/Odido Business de rots in de branding als het aankomt op het managen en optimaliseren van het LinkedIn kanaal. Ze heeft voor ons alle (toen nog) leadgen campagnes opgezet. Nooit nam ze iets klakkeloos over, maar ze adviseerde altijd vanuit ervaring en data om Copy of images nog beter te maken. Ook heeft Judith ons bijgestaan in de merktransformatie van T-Mobile naar Odido en helpt ze ons momenteel met het implementeren van Demandgen.

Lang verhaal kort een hele fijne dame om mee te werken. Ze doet haar uiterste best om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan en hiervoor is ze altijd bereikbaar als je haar nodig hebt.

Nena Mouthaan-Gorter
Demand Generation Manager @ Odido
Ghislaine van Berkom-Smits

Nadat ik Social Blooming een tijd had gevolgd op LinkedIn volgende een eerste en een tweede training over LinkedIn pagina beheer en advertenties. Uiteindelijk ging ik in een volgende job werkelijk aan de slag met mijn eerste LinkedIn campagnes. Ik twijfelde geen moment en schakelde de hulp van Judith in. De campagnes zijn een succes en zij helpt me om het steeds beter te doen. Het is fijn met Judith te sparren, ze is een echte LinkedIn professional die ik van harte kan aanbevelen!

Ghislaine van Berkom-Smits
International Marketing Manager @ Monotch

” Sinds wij met SOCIAL BLOOMING samenwerken zijn onze LinkedIn campagnes naar een hoger niveau getild en krijgen wij een hogere kwaliteit leads binnen. Er is een continue bewaking op de kwaliteit van de leads, de inzet en budgetten die erbij horen en of alle juiste doelgroepen worden aangeraakt. Daarnaast schakelt Judith snel en denkt mee over alle inzet die we doen. Het is een fijne samenwerking met Judith.”

Vera Bolleboom-Hoogendijk
Senior Marketing Manager @ T-Mobile Nederland
Kelly Londoño Higuita

“Wij zijn bij T-Mobile B2B in 2019 gestart met het samenwerken met SOCIAL BLOOMING. Tot die tijd gebruikten we LinkedIn niet optimaal als kanaal. Samen met SOCIAL BLOOMING hebben we binnen 3 jaar een Always-on strategie op LinkedIn neergezet, met zowel organische posts als advertentiecampagnes. We halen mooie resultaten op leads en traffic, tegen gezonde kosten per lead en kosten per klik.”

Kelly Londoño Higuita
Campaign Manager Marketing B2B @ T-Mobile Nederland

“Afgelopen jaren met Judith samengewerkt om mijn LinkedIn Skills naar een hoger niveau te tillen. Wat een kennis en ervaring! Ieder gesprek weer komt er een strategie of een detail naar boven om campagnes nog verder te verbeteren en te verdiepen. LinkedIn Expert is écht niet overdone als het om Judith gaat.”

Dorine Erkens
Strategisch Marketeer @ Running Stable

“Al twee jaar werk ik op een prettige manier samen met Judith. Mede dankzij haar kennis, tactische tips, en data-gedreven aanpak is LinkedIn (Advertising) uitgegroeid tot één van onze belangrijkste marketingkanalen voor B2B-leadgeneratie in de software/IT-markt. De persoonlijke aanpak en communicatie waardeer ik zeer en er is altijd voldoende ruimte voor (ongeplande) aanpassingen aan campagnes of een spoedklus.”

Erik Kuiper
Marketing Manager @ Novulo

“Sinds ik met Judith samenwerk zijn onze LinkedIn campagnes beter gaan presteren en houdt ze me op de hoogte van de laatste interessante ontwikkelingen op LinkedIn. Het opzetten en onderhouden van de campagnes scheelt mij enorm veel tijd, want Judith is vele malen sneller en bedreven. Bovendien weet ik nu zeker dat ik het advertentiebudget op de juiste doelgroepen en advertenties inzet!”

Mariska Eijkemans
Marketing Manager @ Axians
Wendy Pouwer

“Zeer efficiënte en prettige samenwerking voor Linkedin advertising. Advertentiebudget wordt zeer optimaal ingezet. Met positieve resultaten voor Mondiaal FNV. Blij mee.”

Wendy Pouwer
Beleidsadviseur Communicatie, Fondsenwerving & Relatiebeheer @ Mondiaal FNV

“Sinds 1,5 jaar zijn wij onder begeleiding van SOCIAL BLOOMING gestart met het adverteren op LinkedIn. Hiervóór werkten wij met een partner die slechts enkele leads binnenhaalde, tegen hele hoge prijzen, in een heel jaar. Sinds de start met SOCIAL BLOOMING halen wij interessante leads binnen en hebben wij onze strategie steeds verder kunnen aanscherpen, waarmee wij leads binnenhalen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.”

Barbara Doorenbosch
Global Digital Marketing & Communications Manager @ IQI Trusted Petfood

LinkedIn Campagnes

Advertenties op maat

Gegenereerde leads

Miljoen impressies

alleen al in het afgelopen jaar!

Judith springt blij over een barkruk heen

Hoe langer we samenwerken, des te beter worden de resultaten

Niet alleen omdat wij elkáár dan steeds beter leren kennen en begrijpen, we leren ook jouw doelgroep steeds beter kennen. We leren welke soorten beelden en teksten werken, welk type ads werkt en hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Hierdoor kunnen we steeds verder finetunen. Een hoger engagement (meer likes, comments en clicks) op je advertenties levert lagere kosten op, waardoor het budget effectiever kan worden ingezet. 

Ik werk daarom met trajecten van 6 of 12 maanden

Om je merk te bouwen op LinkedIn heb je tijd, scorende content én aardig wat budget nodig. Ik werk het liefst een jaar samen. Maar ik begrijp ook dat dit een grote stap is als je mij nog niet kent! 6 maanden mag daarom ook. Na 6 maanden kun je goed beoordelen of dit voor jou gaat werken en of je wilt verlengen. Bekijk de trajecten hieronder!

6 maanden LinkedIn

Ads your service

Voor iedereen die eerst wil proefdraaien voordat ‘ie all-in gaat

Jouw advertentiebudget

minimaal €3.000 per maand

Mijn tarief

€2.250 per maand

ca. 3 advertentie-campagnes in totaal

1 campagne bevat een set advertentie-varianten met hetzelfde doel, met één contentitem. Er kunnen wel meerdere deelcampagnes zijn met verschillende sub-doelgroepen.

Bij te boeken extra's:

 • Extra dashboard
 • Organische LinkedIn posts plaatsen
 • Webcare

12 maanden LinkedIn

Ads your service

Voor als je klaar bent met klein spelen en meteen wil doorpakken

Jouw advertentiebudget

minimaal €2.500 per maand

Mijn tarief

€1.800 per maand

ca. 6 advertentie-campagnes in totaal

1 campagne bevat een set advertentie-varianten met hetzelfde doel, met één contentitem. Er kunnen wel meerdere deelcampagnes zijn met verschillende sub-doelgroepen.

Bij te boeken extra's:

 • Extra dashboard
 • Organische LinkedIn posts plaatsen
 • Webcare

Beide trajecten zijn inclusief:

Z

Strategiebespreking

Z

Afstemmen doelen en doelstellingen

Z

Updaten LinkedIn company-page + inregelen advertentie-account

Z

Wekelijkse rapportage

Z

Eerste 2 maanden tweewekelijks overleg, daarna maandelijks

Z

Campagneteksten schrijven

Z

Campagne Management + optimalisatie

Z

Pro-actief advies over organische content, nieuwe mogelijkheden etc.

Z

Budgetbewaking

Z

BONUS Workshop met best practices en tips voor jouw pagina

Mijn effectieve 6-stappen plan

Om de campagnes succesvol te maken, gaan we gestructureerd aan de slag. Stap 1 en stap 2 vinden plaats in een strategiesessie bij voorkeur bij jou op locatie. Ik neem wat lekkers mee voor bij de koffie!

Laptop van Judith met daarop het dashboard te zien.

De resultaten van jouw campagnes vind je 24/7 in je online dashboard

Je kunt op ieder moment tijdens onze samenwerking de resultaten bekijken in je eigen online dashboard, dat eenvoudig leesbaar is. Ik check wekelijks jouw LinkedIn campagnes, beheer het budget en pas optimalisaties toe waar nodig. Alles om een zo goed en goedkoop mogelijk resultaat neer te zetten! Naast je dashboard krijg je wekelijks een e-mail van mij, waarin ik je op de hoogte houd over jouw campagnes. 

Ik werkte al voor

Odido Nederland
t-mobile logo
axians logo
eyeforce
novulo logo
mondiaal FNV
iQi logo
ABN Amro Logo
Fujitsu logo
Sentech
State of art logo
Monotch logo
@Value logo
Frankwatching logo
Univé logo
CSU logo
Tele2 Nederland Logo
Mikana logo
Aedes logo
stichting geert grootse scholen
PVO
Oranje Fonds Logo
Koningin Wilhelminaschool
Digilock Europe
Fast & Fluid
SEIN
Faber Halbertsma
BAM
Company Webcast
ZOA
Radio Holland
Circo
NMT
HITH Vastgoed
Makelaardij de Parel
CCV
Ministerie voor Werkgelegenheid en Sociale Zaken
VVV Nederland
NHL Stenden
Pimm
Commonland
Waterschap Zuiderzeeland
Centrum voor Consultatie en Expertise
© Social Blooming - Adverteren

Samenwerken?

Stuur me een bericht!

pijltje

Veelgestelde vragen

Ben je gespecialiseerd in een bepaalde branche?

Gespecialiseerd wil ik het niet noemen, maar ik heb wel een aantal klanten in de IT en Telco markt.

Maar ik werk net zo goed voor een scholengroep, een bedrijf in diervoeder ingrediënten, een goed doel of de creatieve sector. De branche maakt dus helemaal niet uit.

Ik heb eerlijkgezegd liever meer afwisseling dan meer van hetzelfde. Voor mij leerzaam en uitdagender, en jij kunt leren van andere branches als je met mij werkt.   

Geef je ook LinkedIn profiel trainingen aan onze medewerkers?

Het is altijd goed om je medewerkers te leren hoe ze hun LinkedIn profiel kunnen optimaliseren. Als je medewerkers er goed voor staan, is dat natuurlijk ook een top visitekaartje voor jouw bedrijf.

Maar met 1 training gaan de meeste mensen hun gedrag niet veranderen. Je ziet vaak een korte opleving in activiteit, maar daarna zakt het weer in. Zonde van je investering.

Ik geloof in een gedegen aanpak met een reeks trainingen en persoonlijke begeleiding. Dit is natuurlijk wel een investering in tijd en geld, maar levert op de lange termijn meer op.

Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Kun je ons ook leren hoe we zélf LinkedIn campagnes kunnen draaien?

Ja dat kan! Ik doe dat heel af en toe, als mijn agenda dat toelaat. Maar eigenlijk zit ik liever zelf aan de knoppen...

Wil je weten of ik er plek voor heb op dit moment, laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Waarom betaal ik jou meer per maand bij het 6 maanden traject dan bij de 12 maanden?

Dat komt omdat onze samenwerking in het begin altijd intensiever is. We moeten elkaar nog leren kennen en in het begin is er veel meer communicatie.

We zijn de structuur nog echt aan het neerzetten en dat kost tijd. Bij het jaartraject verreken/verdeel ik mijn extra inzet over het hele jaar, waardoor dat goedkoper is.  

Wij hebben ons bedrijfsprofiel en de strategie al goed uitgewerkt en willen alleen iemand die de campagnes doet. Kan dat?

Hartstikke top dat je hier al over nagedacht hebt. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik altijd wel verbeteringen zie voor je pagina of kan ik je strategie net iets strakker of concreter neerzetten. Die tips wil je natuurlijk ook meepikken.

En om een goede start te maken zullen we tóch een strategiesessie moeten houden, zodat ik weet wat jullie doelen en doelgroepen zijn voor het meest optimale resultaat. 

Kan ik je ook bellen?

Ik heb bewust geen telefoonnummer neergezet op mijn site, omdat ik vaak midden in campagnes zit en met strakke deadlines werk. Ik word dus liever niet gestoord in mijn werk. Misschien ook een beetje de introvert in mij.

Vaste klanten krijgen mijn telefoonnummer. Ben je dat nog niet? Stuur dan een bericht via het contacformulier.

Kun je ons garanderen dat we onze investering terug verdienen?

Dat hangt af van een groot aantal factoren.

Allereerst zul je moeten bepalen wat een lead, sollicitant of inschrijving jou waard is. Verkoop je T-shirts, dan is de marge per product natuurlijk lager dan als je een nieuwe klant binnensleept met een jaaromzet van een miljoen.

De kwaliteit van jouw content is key in dit stuk. Bied je geen meerwaarde of wek je de interesse niet met jouw blog, whitepaper, webinar etc, dan kan het duur uitpakken.

Heb je hardnekkige concurrentie, dan is het helemaal belangrijk om er bovenuit te springen.

Ik zal er in ieder geval alles aan doen om het maximale uit jouw campagnes te halen.

Hoeveel tijd kost het mij nog als jij onze campagnes uit handen neemt?

Dat is lastig in tijd uit te drukken, en ook een beetje afhankelijk van hoeveel campagnes we tegelijk draaien.

Vanaf het moment dat de te adverteren stukken klaar zijn, kun je alles aan mij overdragen. Je maakt een briefing voor mij, op basis van een vast format dat ik aanlever. We hebben dan (vooral in het begin veel) contact over deze briefing, en we stemmen de advertentieteksten af. Deze schrijf ik meestal voor mijn klanten, dus die hoef je alleen nog maar te checken.

Rapporteren en optimaliseren kan ik zelfstandig, maar het is wel fijn om eens in de maand overleg te hebben, zodat we van elkaar weten wat de prioriteiten zijn. Dit overleg duurt meestal een uur en is online.

Kunnen we niet 1 testcampagne draaien voordat we in je traject stappen?

Campagne voeren op LinkedIn is for the long run, daar geloof ik echt in. Een keer een tijdelijke campagne draaien geeft jou nog niet altijd duidelijkheid of het voor je werkt.

Daarnaast haal ik de beste resultaten voor klanten waar ik al veel langer voor werk. Puur omdat we de doelgroep steeds beter leren kennen, en ze echt warm maken voor het product of de dienst. Hoe langer je campagne draait, hoe makkelijker je resultaten gaat zien. Ik ga dus altijd voor een langere klantrelatie. 

Wat heb ik nodig om te kunnen starten met LinkedIn campagnes?

Een sterke LinkedIn campagne vergt:

 • Tijd, ook in de voorbereiding. 
 • Budget, zodat je kunt leren en je doelgroep echt warm kunt maken. 
 • IJzersterke content, want je moet er natuurlijk wel bovenuit steken. 
 • Én doorzettingsvermogen. LinkedIn campagnes draaien is iets voor the long run. Snel scoren gaat hier niet werken. Kies liever voor de always on strategie als je voor LinkedIn kiest. 

Wat maakt jou beter, leuker en anders dan anderen?

Mijn campagnes zet ik op met een hoop geduld, creativiteit én doorzettingsvermogen. Ik ga niet voor snel scoren, maar voor kwaliteit. Als samenwerkingspartner ben ik loyaal, en ik leg de lat heel hoog voor mezelf én anderen. Ik draai aan de knoppen tot ik optimaal resultaat behaal. 

Verder:

 • Omdat ik me alleen op LinkedIn focus, en niet op de andere socials.  
 • Omdat ik een kei in ad teksten schrijven ben, ik kom snel tot de kern en weet welke triggers we het beste kunnen gebruiken. 
 • Omdat ik meer dan 8 jaar ervaring heb met adverteren op LinkedIn en ondanks dat ik bescheiden ben, kan zeggen dat ik het platform door en door ken.
 • Omdat ik verder kijk dan alleen de campagnes. Dit is slechts één onderdeel van jullie totale marketingstrategie. 
 • Omdat ik een fijne samenwerking hoog in het vaandel heb staan. Ik zie mezelf als een van jouw collega's.