BLOG

De Grote LinkedIn Adventskalender 2022

25 nov 2022

De LinkedIn Kerstvrouw Adventkalender 2022

Van 1 tot en met 24 december, elke dag een nieuwe LinkedIn tip voor je persoonlijke profiel.

Vanaf 1 december ga ik tot aan kerst elke dag een cadeautje aan je geven. Gewoon omdat het kan, omdat het leuk is en omdat ik er vrolijk van word!

Ik heb mijn kerstjurk alvast aangetrokken! Want, let op, tot aan kerst, van 1 tot en met 24 december krijg je elke dag een waardevolle tip van mij die je direct kunt toepassen om jouw LinkedIn profiel te verbeteren in…. De Grote LinkedIn Adventskalender!

Poets je profiel in december met hulp van deze tips maximaal op, zodat jij straks een profiel hebt, met een laagje glitter, en er het maximale uit kunt halen in het nieuwe jaar!

Hoe gaat het in zijn werk? 

Elke dag gaat er een vakje van de Grote LinkedIn Adventskalender open en post ik op LinkedIn een intro naar de tip, die je hier verder uitgewerkt vindt met uitleg en voorbeelden. Deze pagina wordt uiteindelijk een overcomplete profielchecklist, die je er altijd nog eens op na kunt slaan. Heb er er nu of op een van de dagen geen tijd voor? Geen probleem! Het blog blijft op mijn site staan.  

???? Tip 1 december: Je profielfoto

De profielfoto op LinkedIn is een van de 4 belangrijkste elementen om een eerste indruk te maken. Wat kun je nou doen om die indruk zo goed mogelijk te maken?

Wat voor soort foto?

Je profielfoto is het liefst een portretfoto, met voldoende pixels en met een professionele uitstraling. Waar je alleen op staat. Geen selfies, zonnebrillen en trouw- of vakantiefoto’s met afgesneden schouders (moet ik dit nog zeggen ;-)) En kies altijd een foto waar je (nog) op lijkt. Dit zit hem in de recentheid van de foto, de soort kleding die je draagt. Zie eruit op de foto, zoals je er in het echt ook uit ziet. Loop je altijd in een t-shirt? Ga dan niet in pak op je profielfoto staan.

Maak contact!

Zorg ervoor dat je in de camera kijkt (zo maak je contact via het scherm) én lachend op de foto staat. Lachende mensen worden als toegankelijker ervaren. En zoom in tot schouderhoogte. Hiermee maak je het voor de bezoeker van je profiel makkelijker om je gezicht goed te zien, zonder dat ze er op moeten klikken.

Kies voor kleur!

Als je de keuze hebt, zou ik altijd voor een kleurenfoto gaan in plaats van een zwart wit foto. Zwart wit fotografie is prachtig, maar deze foto’s zien er in de tijdlijn allemaal hetzelfde uit. Let er maar eens op. Je foto wordt in de tijdlijn veel kleiner weergegeven, en zwart-wit foto’s lijken allemaal op elkaar als je ze vluchtig ziet. Met kleur, in je kleding of de achtergrond kun je opvallen.

Ben je wel zichtbaar?

Let er ook op dat jouw profielfoto voor iedereen (die jij wilt) zichtbaar is. Het kan namelijk zo zijn dat jouw foto (per ongeluk) verborgen is voor mensen buiten je eigen netwerk. Zeker als je je netwerk aan het uitbreiden bent of updates aan het delen bent, wil je dit niet. Het komt onhandig over en levert daarom minder succes op.

Voor de meeste mensen is het voldoende dat de foto minimaal zichtbaar is voor je netwerk. Dit kan gemakkelijk door op je foto te klikken >> “ Profielfoto weergeven of bewerken >> ga naar het oogje en kies minimaal “Uw netwerk”. Dit zijn de mensen in je 2e of 3e graads netwerk (of een van de hogere gradaties) aan te vinken.

Klik op je foto en dan op “Profielfoto weergeven of bewerken”

Kies hier voor minimaal ” Uw Netwerk”.

PROFIELFOTO-Tips op een rijtje

  • Zorg voor een professionele profielfoto
  • Met een rustige achtergrond
  • Vanaf 400 x 400 pixels
  • Kijk lachend en recht in de camera
  • Zoom in tot schouderhoogte
  • Kies voor kleur!

???? Tip 2 december: Je achtergrondfoto ofwel banner

Nog steeds weten veel mensen niet dat je een achtergrondfoto kunt toevoegen in je profiel. Doe je dat niet? Dan staat er een grijze balk achter je foto. Een beetje jammer… Want deze balk neemt een behoorlijk deel in van je profiel.

Geen random foto of reclamezuil!

Heb je wel al een achtergrondfoto? Super! Maar kies niet zomaar een random foto die je leuk of mooi vindt. Als je werknemer bent, hoeft dit dus ook echt geen opgemaakte banner van het bedrijf te zijn. Waarschijnlijk ben je er trots op om er te werken, maar… je bent toch geen lopende reclamefolder! Je kunt er namelijk veel meer mee.

Een unieke banner

Kies een beeld dat ondersteunend is aan wie jij bent of wat jij doet. Het is jouw profiel, dus maak het eigen. Het allermooiste is, als je achtergrondfoto en kopregel (de regels tekst onder jouw naam) samen jouw verhaal vertellen. En dat hij nieuwsgierig maakt naar meer.

Rustig aan

Maar maak het beeld niet te druk, want de focus moet eigenlijk naar jouw profielfoto gaan. Let er ook op dat hij goed uitlijnt op zowel mobiel als desktop. Steeds meer mensen kijken naar LinkedIn op hun smartphone. In de app op je telefoon ziet alles er veel kleiner uit, dus te veel tekst of andere informatie is niet handig. En kijk ook of het belangrijkste van de afbeelding aan de rechterkant staat. Zo valt het niet weg achter je profielfoto.

Handig!

In de gratis tool canva.com kun je fijn knutselen aan een banner. Daar vind je zelfs een hele rits met sjablonen, die je eigen kunt maken.

Een screenshot van Canva, waar je allemaal gratis te personaliseren beelden vindt.

ACHTERGRONDFOTO Tips op een rijtje:

  • Ideaal formaat = 1584 x 396 pixels en < 8MB
  • Geen random foto
  • Rechten vrije afbeelding
  • Laat de foto een stukje van jouw verhaal vertellen
  • Een rustige foto/afbeelding Niet te veel tekst erin.
  • Lijnt hij ook goed uit op mobiel?

???? Tip 3 december: Je kopregel ofwel headline.

Deze tip gaat over de kopregel ofwel headline. Dit stukje tekst staat onder je profielfoto als je naar je profiel gaat. Als je hier zelf niets aan verandert staat hier je functietitel. Maar je kunt er veel meer mee doen! Je hebt hier 220 tekens tot je beschikking, dus maak er slim gebruik van! 220 tekens is ongeveer 2 zinnen.

Mini Pitch

Je kunt de kopregel inzetten als je mini pitch. En je kunt hem persoonlijk maken. Maak duidelijk wat jij anderen kunt bieden en wat je doet? En waarom jij dat anders doet dan anderen. Ik vind het helemaal top als je hier een eenheid met je achtergrondfoto in kunt maken. Zo schreef een van mijn sportieve klanten in zijn kopregel “ ik loop hard voor mijn klanten” En hij paste zijn achtergrondfoto hier op aan. Dát is nog eens een goede, maar vooral persoonlijke eerste indruk!

De ene accountmanager is de andere niet

Een functietitel zegt vaak niet zoveel. Doen alle accountmanagers altijd hetzelfde, zijn ze allemaal hetzelfde? Precies. Laat dit dan ook zien in je profiel. Maak het van jou.

Je hebt 220 tekens de ruimte om de interesse te wekken. De woorden die je hier (maar ook in de rest van je profiel) gebruikt, werken mee om goed gevonden te worden. Wil je gevonden worden, is het dus goed om “zoekwoorden” te gebruiken. Waar wil je op gevonden worden? En check ook of je wel in de zoekresultaten op LinkedIn teruggevonden wordt.

First things first

Maar denk ook na over de volgorde van de woorden, je kopregel komt namelijk nergens helemaal in beeld, behalve op je profiel. Als je reageert op een bericht in de tijdlijn, wordt de kopregel afgeknipt bijvoorbeeld. Wat is het belangrijkste? Wees wel origineel en voeg hier wat persoonlijkheid aan toe! Wek de interesse op.

Veel mensen vinden het herschrijven van een kopregel lastig. Maar het is altijd een proces. Begin eens met het opschrijven van kernwoorden. Op den duur kun je er misschien zelfs een zin van maken. Of een grapje, of een stelling om de aandacht te trekken. Ook als je er nog niet 100% uit bent, kun je hem gewoon al toevoegen aan je LinkedIn profiel! Pas hem gewoon aan als je een betere weet.

???? Tip 4 december: Ben je goed gekoppeld met je bedrijf?

In één ????gopslag?

Kan ik bovenin je profiel in één oogopslag zien dat jij bij XXX werkt? Bovenin je profiel is rechtsboven zichtbaar wie je werkgever is. Tenminste als je goed “gekoppeld” bent met de juiste bedrijfspagina. Heeft jouw bedrijf geen bedrijfspagina, dan staat daar dus een grijs blokje. Check dus of jouw werkgever een bedrijfspagina heeft, en of je hier bij werkervaring goed mee gelinkt staat. Bijkomend voordeel is, dat je via de bedrijfspagina gevonden kunt worden, en ook een speciaal tab op de bedrijfspagina ziet dat alleen voor medewerkers is.

Voor kleine ondernemers is een bedrijfspagina aanmaken een must

Als je werkgever je eigen onderneming is, is het zeker slim om een pagina aan te maken. Je hoeft er nog niet meteen elke dag een bericht te posten, maar het staat gewoon wat professioneler als je een logo tevoorschijn kunt toveren op je profiel. Niet alleen bovenin je profiel, maar ook lager in je profiel bij werkervaring zien mensen dan je logo en bedrijfsnaam staan.

Hoe maak je een pagina aan?

Een bedrijfspagina aanmaken is eigenlijk super simpel. Ga naar “de 9 blokjes” in de balk bovenin en klik hier op. Helemaal onderin vind je de optie “Bedrijfspagina maken +”. Kijk of je het zo veel mogelijk compleet kunt maken. Dus een logo, banner, wat tekst. Het wijst voor zich. Ik zal hier later nog eens een blog over schrijven, welke slimme stappen je hier zou moeten zetten.

Adverteren vanuit een bedrijfspagina

Ook als je wilt adverteren, kan dit alleen vanuit een bedrijfspagina. Een leuke ontwikkeling is hierbij dat LinkedIn medio november tijdens een bijeenkomst van de Marketing Insiders aankondigde, dat volgend jaar ook bijdragen van personen uit de organisatie gesponsord kunnen worden…. En dat kan wel eens een interessante ontwikkeling zijn.

???? Tip 5 december: Don’t be like Sinterklaas

Hoewel Sinterklaas de liefste man van de wereld is voor veel kindertjes, en een voorbeeld kan zijn voor velen door onbaatzuchtig te geven, doet hij iets op LinkedIn nog niet helemaal goed. Vandaar een tip voor de Goedheiligman vandaag, en misschien ook wel voor jouw profiel ????.

Oeps! Geen gepersonaliseerde URL!

Als je een profiel aanmaakt op LinkedIn, krijg je een plekje op het internet met een unieke URL, het linkje dat je bovenin je browser ziet. LinkedIn zet er naast je naam, cijfers en letters naast. Op zich niets ergs, maar… je kunt deze code weghalen, waardoor het er net wat strakker uit ziet!

How-to: Pas je URL aan

Je kunt op verschillende manieren je URL aanpassen, maar de meest eenvoudige is, door naar je profiel te gaan en rechtsboven te klikken op “Openbare profiel en URL bewerken”.

Je komt dan in een andere omgeving terecht, dit is je openbare profiel. Hier kom ik later nog op terug. Ga naar de link rechtsboven, er staat een potloodje achter jouw persoonlijke URL:

Als je op het potloodje klikt, kun je je URL aanpassen en opslaan. Zorg ervoor dat de cijfertjes en letters weggehaald zijn en sla hem op. Ik zal Sinterklaas even taggen op LinkedIn, zodat hij dit in al zijn profielen kan aanpassen ????.

???? Tip 6 december: Maak contact opnemen makkelijk

Als je me niet aankijkt, kan ik ook geen contact met je maken….

En zo werkt het eigenlijk ook op LinkedIn. Je hebt dan misschien wel een mooi profiel, maar als ik contact met je wil maken heb ik meer nodig. Contactgegevens! Ja, natuurlijk kan ik je een DM sturen als we gelinkt zijn. Maar je kunt het de bezoeker van je profiel (die nog geen connectie is) ook wat makkelijker maken.

Het contactblok

De meeste mensen zitten op LinkedIn om te netwerken. Maar om dat te kunnen doen is het fijn en handig dat je ook te bereiken bent. Dit kun je oplossen door je contactgegevens goed in te vullen op je profiel. En niet alleen in het contactblokje dat hier oorspronkelijk voor bedoeld is.

Iedereen heeft een contactblokje in zijn of haar profiel. Je komt er door op de blauwe letters te klikken. Ik kan er ook op klikken als ik niet met je gelinkt ben, maar de gegevens die dan getoond worden zijn niet ALLE gegevens die ingevuld zijn. Het is een versimpelde weergave. Je vindt er bijvoorbeeld standaard de URL, die ik gisteren besprak.

Half werk

Vaak zie ik dat dit stukje maar half ingevuld is. En dat is zonde! Wat kun je er allemaal kwijt?

  • 3 websites: denk naast de website van je bedrijf aan bijvoorbeeld de url van de bedrijfspagina op LinkedIn, een “werken bij” pagina, een blogarchief dat je hebt opgebouwd of een link naar de vereniging waar je actief bent.
  • Adres: Hier hoef je zeker niet je privé adres achter te laten, maar een bezoekadres van je kantoor kan hier staan of, zoals ik het zelf heb ingevuld ” Ik kan overal remote werken”. Of leg het uit in 220 tekens.
  • Je telefoonnummer
  • Type telefoonnummer
  • Je verjaardag, en bepaal wie dit mag zien
  • Twitter profiel

Maak het nog makkelijker

Zoals gezegd ziet niet iedereen het complete blokje met gegevens. Als je niet gelinkt bent met iemand is het gedeeltelijk afgeschermd. Wat kun je dan doen om contact maken makkelijker te maken?

Je zou in het bovenste deel van je “info” je e-mailadres en telefoonnummer kunnen achterlaten, of zet deze gegevens in de tekst bij je werkervaring.

Wat moet je niet doen?

Dingen die ik je zou afraden, omdat ze óf niet mogen volgens de richtlijnen van LinkedIn, óf wat te commercieel kunnen overkomen zijn de volgende:

❌ Je telefoonnummer in je kopregel zetten

❌ Je telefoonnummer achter je naam zetten

Kortom. Als je dat wilt, kun je contact maken op LinkedIn makkelijker maken!

???? Tip 7 december: Voeg een LinkedInbio toe!

De LinkedInbio is een naam die ik zelf bedacht heb trouwens…! Ik houd nou eenmaal van woordgrapjes, sorry!

Je kent de term Link-in-bio vast wel van Instagram, waar dit vaker gebruikt wordt. Boven in het profiel staat dan een link naar een speciale linktree pagina. Een overzichtje met belangrijkste pagina’s op je site bijvoorbeeld. LinkedIn heeft nu ook een LinkedInbio mogelijkheid toegevoegd!

Je kunt de link bovenin je profiel toevoegen, en een naam geven. Het ziet er dan als volgt uit:

De LinkedInbio, prominent in je profiel aanwezig

De 3 linkjes, die je al in je profiel kon verwerken zitten in je contactgegevens. En laten we eerlijk zijn. Die zitten een beetje verstopt. Met de LinkedInbio is dat dus niet meer zo!

Bij mij linkt hij door naar mijn LinkedInbio pagina op mijn website. Maar heb je geen Linktree pagina, dan kun je natuurlijk de link naar je bedrijfswebsite hier neerzetten. Je kunt deze link toevoegen door op het potloodje bovenin te klikken. Helemaal onderaan vind je dan de plek waar je de link en een aangepaste tekst van 30 tekens kunt toevoegen.

???? Tip 8 december: Meerdere e-mailadressen toevoegen

Ik heb het hier al eens eerder over je contactgegevens gehad, maar ik wil graag nog even inzoomen op het e-mailadres dat daar ook in staat. Het e-mailadres dat zichtbaar is in je contactblokje is vaak het e-mailadres waar je mee inlogt.

Het gaat ook hier om de eerste indruk.

Welk e=mailadres heb jij bij je contactgegevens staan? En hoe kom je over als je daar een e-mailadres als “juutje-parapluutje@hotmail.com” hebt staan? Precies… niet heel professioneel toch? En geloof me, het gebeurt zo vaak dat ik dit zie. Een privé e-mailadres is dus niet altijd even handig. Zet je LinkedIn zakelijk in? Zet daar dan ook een zakelijk e-mailadres neer!

Hoe kun je het aanpassen?

Om je mailadres in je contactgegevens te veranderen moet je naar je instellingen toe. Je gaat naar je instellingen via “Ik” in de bovenste balk. Daarna klik je op: ” Instellingen en Privacy”.

Daarna kom je in je instellingen menu. Ga naar de tab “Aanmelding en beveiliging” en kies voor E-mailadressen onder het kopje “Accounttoegang”.

Koppel minimaal 2 e-mailadressen aan je LinkedIn account

Hierna kom je op een overzichtspagina en kun je extra e-mailadressen toevoegen. Ik raad je aan om altijd minimaal 2 e-mailadressen te koppelen aan je profiel. Dan kun je altijd via je andere e-mailadres nog in je account als je bijvoorbeeld de toegang tot de ene e-mail niet meer hebt. Dit kan natuurlijk gebeuren als je hier een e-mailadres van een werkgever neer zet en uit dienst gaat. Voor het toevoegen van een e-mailadres moet je wel je wachtwoord ingeven, dus houd dat bij de hand.

Je e-mailadres “Primair” maken

Als je de mailadressen gekoppeld hebt, kun je zelf kiezen welk e-mailadres primair wordt. Dit primaire e-mailadres is dan zichtbaar in je contactgegevens. Ik raad vaak aan om het zakelijke e-mailadres primair te maken. Maar je kunt ook nog steeds inloggen met de andere e-mailadressen die gekoppeld zijn!

???? Tip 9 december: Je samenvatting

Je info is een stuk in je profiel waarin je jezelf kunt presenteren. Je hebt er 2.600 tekens de ruimte om een tekst in te voegen. En ik zou je ook adviseren om hier zo volledig mogelijk te zijn en deze ruimte maximaal te benutten. Waarom? LinkedIn is een grote zoekmachine en alles wat jij hier in zet kan je helpen om gevonden te worden door potentiële opdrachtgevers, werkgevers of klanten. Gebruik dus zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden.

Google loves LinkedIn!

Een ander enorm groot voordeel is, dat Google informatie uit jouw LinkedIn profiel oppakt. Als je zoekt op jezelf, zal een van de eerste zoekresultaten jouw LinkedIn profiel zijn. En… niet geheel onbelangrijk, wordt een deel van je info-tekst hierbij weergegeven. Bij mij is het de 4e alinea van mijn info-blok. Ik kan niet zelf kiezen welk deel door Google wordt opgepakt, maar in mijn geval komt dit niet heel erg slecht uit. Zorg er voor dat alle tekstfragmenten gewoon waardevolle info hebben.

Dit stukje tekst is het begin van mijn 4e alinea in mijn info blok.

Heb je nog geen infoblok? Voeg hem zo toe.

Je infoblok is een element dat je niet standaard in je profiel hebt staan. Heb je hem nog niet, dan moet je hem eerst aanmaken. Dit doe je door in je profiel, bovenin naar “Profielonderdeel toevoegen” te gaan.

Voeg je infoblok toe, door eerst op deze knop te klikken

Daarna verwacht ik dat dit bij De Kern staat. Ik kan hem zelf niet meer selecteren omdat ik al een info deel heb. ????

Laat het over jou gaan

Allereerst. Het is jouw profiel, dus ook je infoblok moet wat mij betreft over jou gaan. Geen teksten over je werkgever hier dus. Oké, een klein stukje als aanvulling mag wel, maar het moet niet de overhand hebben. En, schrijf in de eerste persoon. Ik…., dus niet “Over Judith”.

Is de tekst uit je samenvatting nog wel actueel?

Zorg er ook voor dat het info blok nog actueel is. Heb je hem ooit geschreven toen je op zoek was naar een baan, dan voel je dat als lezer. Heroverweeg dan de tekst eens. Sowieso is het goed om eens in de zoveel tijd door je samenvatting heen te gaan en te actualiseren en verbeteren.

Wat IN-spiratie

  • In je samenvatting kun je jezelf meer gedetailleerd presenteren.
  • Hier kun je meer vertellen over jezelf en over je professionele carrière.
  • Je kunt je persoonlijkheid hier toelichten.
  • Schrijf over hoe je in het leven staat.
  • Schrijf over hoe je in je werk staat.
  • Wat doe je om bij te blijven in je vakgebied?
  • Denk er ook aan om iets op te nemen over hoe men contact met je kan opnemen of meer over je te weten kan komen. Als ik nog niet met je gelinkt ben, kan ik niet al je contactgegevens zien. Dus een telefoonnummer of e-mail adres mag niet ontbreken.

De opmaak van je infoblok

Oké, je hebt dus 2.600 tekens de ruimte om een tekst op te stellen. Dit staat gelijk aan 5 alinea’s met 5 regels, met een kopje. Schrijf luchtig en makkelijk te consumeren in onderdeeltjes. Verdeel sub-onderwerpen in alinea’s.

Kopjes/opmaak kun je niet kiezen binnen LinkedIn. Daarom kun je kopjes opstellen door met HOOFDLETTERS te werken of gebruik speciale tekens, die je via sites als Lingojam kunt genereren. ???? Maar, meteen een grote disclaimer hierover! Overdrijf dit niet, want je maakt er eigenlijk codetekst van. Mensen die gebruik maken van spraaksoftware, omdat ze bijvoorbeeld slechtziend zijn, kunnen hierdoor je tekst niet “lezen”. Wees er dus spaarzaam mee.

Extra tips voor je infoblok!

  • Belangrijke info staat bovenaan, want als ik het blok niet uitvouw zie ik maar 5 regels op de desktop en 4 kortere regels op mobiel.
  • Begin met een triggerende zin! Of misschien wel je telefoonnummer als je dat op wilt laten vallen.
  • Zet ook zeker wat linkjes in je infoblok. Op mobiele telefoons zijn die namelijk klikbaar. En dat is mooi meegenomen.

???? Tip 10 december: Naam uitspraak

Achter mijn naam staat een klein speakertje. Als je dit ziet staan in een profiel heeft iemand een audio opname toegevoegd in het profiel. Dit stukje geluid is bedoeld om een naamuitspraak toe te voegen.

Maar… je hebt best wat tijd om je naam in te spreken (10 seconden), daarom is het leuk om er iets extra’s aan toe te voegen. Ik zou het een niet te commercieel verhaal maken, maar een kleine introductie is natuurlijk wel leuk! Zo kan men jou al een beetje leren kennen.

Je kunt de audio opname toevoegen via de app van LinkedIn. Ga hiervoor naar je profiel, klik op het pennetje. Je vindt de optie onder “Uitspraak Naam”. Zorg voor een stille ruimte en spreek luid en duidelijk in de microfoon van je telefoon.

???? Tip 11 december: Aangepaste Pronouns.

Een tijdje geleden heeft LinkedIn de mogelijkheid toegevoegd om een aangepast voornaamwoord aan je profiel toe te voegen. Dit hebben ze gedaan om LinkedIn een inclusiever platform te laten zijn. Je kunt dan dus bijvoorbeeld Zij/haar achter je naam zetten en hiermee aangeven hoe je graag wordt aangesproken. En ik ben heel blij dat LinkedIn dit heeft toegepast!

Dit zegt LinkedIn er over:

We streven ernaar een diverser en inclusiever platform te ontwikkelen, en gendervoornaamwoorden spelen een belangrijke rol bij het creëren van een gastvrije community voor leden van alle genders.

U kunt nu uw gendervoornaamwoorden aan uw profiel toevoegen om anderen te laten weten hoe ze naar u kunnen verwijzen.

Dit is optioneel en als u ervoor kiest om uw gendervoornaamwoorden weer te geven, kunt u bepalen wie ze ziet. De zichtbaarheidsopties zijn:
1e graads connecties: Alleen LinkedIn leden waarmee u een directe connectie hebt
Alle LinkedIn-leden: Alle leden die zijn aangemeld bij LinkedIn

Op basis van uw zichtbaarheidskeuzes verschijnen uw gendervoornaamwoorden naast uw naam op LinkedIn op drie plaatsen: uw profiel, de feed (wanneer u een bericht deelt of erop reageert) en in berichten.

We begrijpen dat details over uw identiteit persoonlijk zijn, dus leden kunnen niet naar u zoeken op basis van uw voornaamwoorden.


Opmerking: Als u de voornaamwoorden zij/haar of hij/hem uit de vervolgkeuzelijst met voornaamwoorden kiest (opties die alleen beschikbaar zijn in bepaalde regio’s), kunnen we deze selectie gebruiken om uw gender af te leiden.

Maak geen misbruik van deze optie

Wat ik helaas echt heel veel zie is dat mensen deze ruimte nu gebruiken als een mini pitch. Het komt natuurlijk direct achter je naam te staan. En daar is het in mijn ogen niet voor bedoeld. Dan begrijp je niet wat de bedoeling hierachter is.

Wil je graag zij/haar, hij/hem, die/diens of hen/hun toevoegen, doe dat dan zeker. Ook al heb je doorgaans geen problemen met hoe je aangesproken wordt, kun je dit juist inzetten om te laten zien dat je iedereen welkom heet op LinkedIn. Gebruik het waar het voor bedoeld is. Dit kun je via de app van LinkedIn doen. En wil je je wat meer verdiepen in het onderwerp “Pronouns”, dan kun je dit artikel bijvoorbeeld eens lezen. ????️‍????

???? Tip 12 december: Uitgelicht

Je kunt letterlijk de slingers ophangen op je profiel!

Sinds een tijdje heb je namelijk de mogelijkheid om een of meer berichten vast te pinnen bovenin je profiel. Dit kunnen posts zijn die je gedeeld hebt, of linkjes naar je website. Het maakt je profiel kleurrijker, en dus interessanter. Deel je regelmatig content, dan is dit een slimme manier om ze “uit te lichten” op je profiel!

Het ziet er dan bijvoorbeeld zo uit. Normaliter houd ik het zelf rustig door 2 linkjes naar mijn website op te nemen. Voor deze maand heb ik een extra afbeelding toegevoegd. 3 beelden is het maximale dat je naast elkaar kunt laten zien. Plaats je er meer, dan maak je er een soort carrousel van waar mensen doorheen kunnen scrollen.

Ik heb hier alleen gebruik gemaakt van linkjes. En, ik heb per linkje een apart beeld gemaakt om er bij te plakken. Dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook naar een post gaan die je gedeeld hebt, via “ik”, bijdragen en activiteit. Zoek de post op die je wilt uitlichten en klik op de drie puntjes.

Als je eenmaal een bijdrage hebt uitgelicht, kun je ook vrij gemakkelijk extra linkjes toevoegen. Zorg ervoor dat dit stukje actueel is en een goed beeld over jou en wat je doet laat zien.

???? Tip 13 december: De Servicepagina

Deze tip is voornamelijk voor ondernemers bedoeld, maar op zich kan iedereen hem aanmaken: De servicepagina. Het is een extra pagina die je aan je profiel koppelt en waarin je je diensten en services presenteert.

Deze pagina is een wereld op zich.

Je kunt er het volgende kwijt:

  • Een introductietekst van maximaal 500 tekens.
  • Videomateraal
  • Beeldmateriaal
  • 10 services (deze staan in een lijst waar je uit moet kiezen)
  • Reviews van klanten! Dit is veel uitgebreider en onderbouwd dan een normale onderschrijving/aanbeveling.

Word gevonden en ontvang offerteverzoeken

De 10 services die jij aanbiedt, kunnen in de zoekresultaten terechtkomen van mensen die op zoek zijn naar iemand als jij. Ze kunnen dan direct een offerte bij je aanvragen.

Hoe vind je aangeboden services op LinkedIn?

Ga je zoeken op LinkedIn via de balk bovenin, dan kun je na het intypen van je zoektermen (en enter hebt gedrukt) helemaal links “Serviceproviders” selecteren. Klik de andere filters ook aan en je vindt dan een lijst met mensen die aan het profiel voldoen. Een groot voordeel is dat je meteen een bericht aan ze kunt sturen, ook al ben je niet gelinkt.

Let er wel op dat je even introduceert hoe je iemand gevonden hebt als je een bericht stuurt. Ik kreeg (maar liefst!) één keer een verzoek op deze manier en deze werd niet geïntroduceerd, maar er werd meteen een offerte gevraagd. Dit is natuurlijk niet altijd hoe het werkt bij ondernemers ????. Maar zie het als een fijne manier om in contact te komen met specialisten en gebruik het bericht optie als een kennismaking. Of kijk eens op het profiel verder of helemaal mooi, kijk naar de uitgewerkte servicepagina.

Verstoppertje spelen

Via een persoonlijk profiel kun je ook bij de Servicepagina terecht komen, maar naar mijn idee zit het nogal verstopt en dat is super jammer! Eigenlijk is dit de ZZP-marktplaats die LinkedIn een tijdje geleden aankondigde. Maar veel mensen weten er nog niet van en ik heb zelf niet het idee dat er veel gebruik van gemaakt wordt. Aan zowel de vraag als aanbodkant. Bij deze dus de tip om je pagina aan te maken of aan te vullen! Of ga eens op zoek naar iemand op deze manier!

???? Tip 14 december: Haal de bezem door je tijdlijn ????

Je bent nu al een stuk verder met het upgraden van je persoonlijke profiel. Dat betekent waarschijnlijk ook dat je regelmatig inlogt en berichten uit je netwerk in je tijdlijn ziet verschijnen. Dat daar niet altijd staat wat jij wilt zien of lezen, hoor ik vaker.

LinkedIn lijkt steeds meer op Facebook

Dat er steeds meer persoonlijk getinte berichten op LinkedIn staan is een proces wat al langere tijd gaande is. Het platform wordt wat minder kil en zakelijk en krijgt een menselijker tintje. Persoonlijk kan ik dit alleen maar aanmoedigen. Het maakt het leuker en wat minder stug. Ik probeer mijn netwerk bewust ook te vergroten met kleurrijke persoonlijkheden die inspirerende posts delen, en dat zijn er gelukkig steeds meer.

LinkedIn wordt gemaakt door de gebruikers. Wat zij delen of zeggen bepaalt hoe LinkedIn er uit ziet. En ja als dat steeds meer persoonlijke verhalen worden, valt dat op. Ik krijg ook vaak de vraag hoe je daar mee om kunt gaan als je zelf content wilt gaan delen. Mijn stelregel: Je kunt prima persoonlijke verhalen vertellen en privé info achterwege laten. Menselijke verhalen, meningen of ervaringen maken het platform echt mooier. Zolang het maar met respect gebeurt.

Als je bepaalde berichten niet wilt zien

Iedereen herkent vast wel die ene connectie die altijd maar nutteloze posts deelt die jij niet wilt zien. En je blijft ze maar tegenkomen. Soms wel een paar keer per week. Daar heb ik wat tips voor. Schoon gewoon regelmatig je tijdlijn op:

  1. Kijk niet naar dingen die je niet wilt zien. LinkedIn registreert dat jij ergens naar kijkt, en “denkt” dat jij het interessant vindt. De volgende post van die persoon of een soortgelijke post van een ander verschijnt in je tijdlijn. Het devies is dus te stoppen met kijken naar dingen die je niet meer wilt zien. Wat misschien lastig is ????.
  2. Ontvolg personen die content delen die jij niet wilt zien. Je hoeft niet meteen de connectie met iemand te verbreken. Misschien ziet diegene wel heel graag jouw content, of is het over een paar jaar je grootste nieuwe klant. Zonde om dat te doen dus. Maar je kunt een persoon ontvolgen zonder dat hij of zij daar direct een melding van krijgt. Ga in je feed naar de 3 puntjes rechtsbovenin en klik op niet meer volgen.
  3. Meld de content die je niet relevant vindt. Ook hier ga je weer naar de drie puntjes en klik je op “Ik wil dit niet zien”. Je moet dan aangeven waarom je dit niet wilt zien. Eigenlijk help je het algoritme hiermee een handje.

LinkedIn vraagt je: Vertel ons waarom, zodat we de feed kunnen verbeteren.

Vertel ons waarom, zodat we de feed kunnen verbeteren.

  • Ik ben niet geïnteresseerd in de auteur
  • Ik ben niet geïnteresseerd in dit onderwerp
  • Ik heb te veel bijdragen over dit onderwerp gezien
  • Ik heb deze bijdrage eerder gezien
  • Deze bijdrage is oud
  • Er is iets anders mis

Voeg meer toe van waar je blij van wordt!

Mijn laatste tip om je tijdlijn leuker te maken? Ga mensen toevoegen in je netwerk die interessante, inspirerende, grappige, leuke content delen en besteed daar je tijd aan!

???? Tip 15 december: Beveilig je LinkedIn Profiel

Eens in de zoveel tijd hoor je het weer. Hackers of spionnen zijn ook actief op LinkedIn. Datalekken, je e-mailadres of zelfs je account wordt misbruikt. Ook LinkedIn ontspringt niet aan deze dans. Ookal is het een van de meest veilige platformen…

Spionage op LinkedIn ????????

De AIVD waarschuwde in eerder dit jaar nog LinkedIn gebruikers voor spionage en het binnenhalen van belangrijke bedrijfsgegevens via het profiel… Personen met deze kenmerken moesten toen extra alert zijn:

  • Personen met een bepaalde positie (die toegang hebben tot belangrijke bedrijfsdata) en een interessant netwerken hebben en vooral bij hightechbedrijven werken, zijn interessant voor deze spionnen*.
  • Er wordt contact met je gelegd en uiteindelijk wordt via chantage of omkoping getracht om aan gevoelige informatie te komen*. *Bron: BNR

Nu is veiligheid in mijn ogen ALTIJD belangrijk, en waakzaamheid ook. Niet alleen als je bij een high tech bedrijf werkt, en het ideale slachtoffer bent…

Wat je zelf kunt doen

Wat kun je doen om je LinkedIn profiel, je data en je bedrijf te beschermen tegen deze fake profielen/spionnen?

  1. Wees alert op fake profielen.
  2. Krijg je een connectieverzoek, bekijk altijd eerst het profiel voordat je het accepteert. Dit geeft je al een gevoel.
  3. Komt het connectie verzoek out of the blue en ken je de persoon nergens van (ook niet online)? Dit kan een signaal zijn.
  4. Lijkt de profielfoto een stock beeld, of ontbreekt de profielfoto? Zoek eens op Google afbeeldingen met de profielfoto. Je kun natuurlijk de naam ook Googelen.
  5. LinkedIn heeft recent een controle mogelijkheid toegevoegd. Je kunt op iemand zijn profiel zien of er een verificatie is met een e-mailadres en wanneer gegevens zijn bijgewerkt. Ga hiervoor naar “meer” in het profiel. Kies voor “Over dit profiel”.

Je vindt dan gegevens over het profiel. Is diegene nog maar een paar weken actief op LinkedIn en is er geen verificatie, dan kunnen er wat alarmbellen bij je afgaan.

Morgen deel ik nog een extra tip over veiligheid! Tot dan!

???? Tip 16 december: Stel dubbele verificatie in

Om er voor te zorgen dat niet iedereen zomaar kan inloggen op jouw profiel, kun je dubbele verificatie instellen. Je koppelt je telefoonnummer aan je Linkedin profiel en krijgt dan bij elke inlog poging een sms met een code op je telefoon of een code in je Authenticator App. En het is ook nog eens handig, voor de mensen die wel vaker hun wachtwoord kwijt zijn. Eigenlijk heb je altijd een backup om snel in te kunnen loggen.

Hoe stel je dubbele verificatie in?

Ga hiervoor weer naar je instellingen via “Ik”, naar “Instellingen en Privacy”, onder “Account”. In het menu aan je linkerhand kies je voor “???? Aanmelding en beveiliging”. Aan de rechterkant ga je naar de onderste optie: Dubbele Verificatie. Of ga er naartoe via deze link.

???? Tip 17 december: Schoon je actieve LinkedIn sessies en gekoppelde apps op

Zeg eens eerlijk. Log jij altijd netjes uit als je op een device naar je LinkedIn profiel geweest bent? Weet jij zo hoeveel apps toegang hebben tot jouw LinkedIn data? Waarschijnlijk niet.

Actieve LinkedIn sessies

Het is daarom verstandig om eens in de zoveel tijd je actieve sessies door te lopen en op te schonen. Ik zag net dat ik 5 actieve sessies had en dat terwijl ik het al regelmatig opschoon… terwijl ik LinkedIn maar op 2 plekken gebruik. De bezem er door dus!

Ga hiervoor weer naar je instellingen via “Ik”, naar “Instellingen en Privacy”, onder “Account”. In het menu aan je linkerhand kies je voor “???? Aanmelding en beveiliging”. Aan de rechterkant ga je naar de onderste optie: Actieve sessies. Of ga er direct heen via deze link.

Apps die toegang tot jouw LinkedIn data hebben

Hetzelfde geldt eigenlijk voor apps die je soms per abuis toegang tot jouw LinkedIn gegevens hebt gegeven. Dit zit ergens anders in je instellingen. Loop het ook regelmatig door en maak bewuste keuzes welke apps je toegang verleent.

Dit is de link naar jouw pagina. Of ga hiervoor weer naar je instellingen via “Ik”, naar “Instellingen en Privacy”, onder “Account”. In het menu aan je linkerhand kies je voor “Gegevensprivacy”. Aan de rechterkant ga je naar de onderste optie: Toegestane services, onder het kopje Andere Applicaties.

???? Tip 18 december: Je openbare profiel

Ik heb het al eerder over het openbare profiel gehad, toen ik het over de persoonlijke URL had op 5 december. Je weet nog wel, Sinterklaas die de boel niet op orde had. Je kunt je URL veranderen in je openbare LinkedIn profiel, maar er zijn nog meer schuifjes die je aan en uit kunt zetten in dit deel. De moeite waard om eens naar te kijken.

Wat zet je aan en uit op je openbare profiel?

Ga naar je openbare profiel via de knop rechtsboven in je profiel, of via deze link. Je komt dan in een aparte omgeving waar je kunt instellen wat openbaar zichtbaar mag zijn, dus buiten LinkedIn op bijvoorbeeld Google, maar ook in Outlook worden gegevens doorgespeeld.

Denk aan je profielfoto, naam, achtergrondfoto, activiteit… Alles kun je zelf bepalen. Loop er gewoon eens doorheen.

Profielbadge

In je openbare profiel heb je ook de mogelijkheid om een profielbadge aan te maken. Met een stukje code krijg je een soort afbeelding met een mini samenvatting van je profiel.

???? Tip 19 December: Werkervaring inrichten

Weer terug naar je profiel zelf! We duiken nu iets verder naar beneden in je profiel naar “Ervaring”. Dit staat onder je info blok. Je kunt hier je huidige baan kwijt, maar ook werk uit het verleden. Maak deze lijst zo compleet mogelijk. Er is een aantal zaken waar je op moet letten als je hier mee aan de slag gaat.

  1. Vul al je werkervaringen in, maar overdrijf niet. Die krantenwijk of dat vakantiebaantje bij een rozenkwekerij hoeft er misschien niet meer bij te staan als je 40+ bent en al sinds je 20e werkt.
  2. Zorg er voor dat je bij alle banen goed gekoppeld bent met het bedrijf. Dat kan alleen als dit bedrijf een bedrijfspagina heeft. Dus zie je nog grijze blokjes staan, dan kun je proberen opnieuw te koppelen. Typ dan de naam van het bedrijf nog een keer en klik op de naam + logo die verschijnen.
  3. Heb je meerdere banen op dit moment? Dan kun je de meest belangrijke naar boven schuiven. Dit doe je door op het pennetje te klikken. Dan verschijnt er een symbool met een pijltje naar boven en pijltje naar beneden in één. Je kunt dan ordenen.
  4. Is er een periode “in between jobs” geweest, dan kun je dat nu eenvoudig aangeven met een Carrièreonderbreking. Denk aan Mantelzorg, Rouw, Tussenjaar, Fulltime ouderschap etc.
  5. De ruimte die je hebt bij je functienaam is gemiddeld langer dan je functietitel. Je kunt dus handig gebruik maken hiervan door het iets meer uit te leggen. Ik heb bijvoorbeeld “Gecertificeerd LinkedIn Campagne Manager van A tot Leads voor toffe merken met groeiambitie” hier staan.
  6. Selecteer wat voor soort dienstverband je hebt. Fulltime, Parttime, Stage, Zelfstandige, Leerwerktraject etc.
  7. Vertel ook wat je gedaan hebt/doet bij deze functie. Hier heb je per functie/werkervaring maar liefst 2.000 tekens de ruimte voor. En dat is behoorlijk. Vaak zie ik dat mensen hier alleen hebben staan wat het bedrijf doet. Maar dat is nou eigenlijk het minst interessant. Gebruik de ruimte om te vertellen wat jij doet, wat je plaats in de organisatie is, wat je verantwoordelijkheden zijn, je resultaten. Misschien kun je er een leuk verhaal van maken van hoe jij zaken aanpakt. Het is jouw profiel! Een klein stukje over het bedrijf mag wel natuurlijk, maar het mag niet de hoofdboodschap zijn vind ik.
  8. Ga je aan de slag met tekst, dan zet je het belangrijkste bovenaan en maak je het makkelijk leesbaar door alinea’s te gebruiken.
  9. Voeg ook media bij elke functie toe. Dit zijn bijvoorbeeld foto’s, presentaties, links naar Youtube. Zet er ook een omschrijving bij. Je profiel wordt hier gewoon leuker om naar te kijken van! Voeg minimaal 3 media items per functie toe, en blijf ze toevoegen, zodat je actueel blijft.

???? Tip 20 december: een legere mailbox!

Nu we richting de kerst gaan, wil iedereen een zo leeg mogelijke inbox! Veel mensen krijgen nog enorm veel mailtjes van LinkedIn, met meldingen over het netwerk, updates, uitnodigingen etc. Wist je dat je die uit kunt zetten?

Zet je meldingen uit!

Ga naar je instellingen en kies het tab Communicatie. Aan de rechterkant kun je al je meldingen aan of uit zetten voor je e-mail, maar ook pushnotificaties en meldingen op LinkedIn. Zo, dat scheelt weer een hoop op je to-do-list zo voor de kerst!

???? Tip 21 december: Vaardigheden zijn next level gegaan!

Vrij onopvallend is er een flinke verbetering voor vaardigheden/skills in het persoonlijke LinkedIn profiel toegevoegd. En nu wordt het nog interessanter om dat stukje in te gaan vullen op je profiel. Het kost je even tijd, maar dan heb je wel wat!

Waar ben jij goed “IN”?

Je kunt op je persoonlijke profiel tot 50 skills toevoegen. Dit zijn vaardigheden die je hebt, denk aan “Project management”, “LinkedIn training geven”, etc. Je kunt kiezen uit vaardigheden die aangemaakt zijn, maar je kunt er ook handmatig eigen vaardigheden aan toevoegen. Dit kon al en is zeker slim om te doen. Dit zijn ook weer woorden waar jij op gevonden wordt op LinkedIn. Daarbij kunnen mensen je onderschrijven (eigenlijk bevestigen) dat jij ergens goed in bent.

Vul altijd al die 50 skills in!

50 lijkt misschien veel, maar valt reuze mee als je variaties van vaardigheden maakt. Project management kan ook Projectbeheer zijn. Voeg ze allebei toe als je het lastig vindt om tot de 50 te komen.

De Next Level voor skills!

Sinds kort kun je als je door je skills loopt, ze ook nog eens koppelen aan werkervaring en opleidingen! Als je naar de werkervaring kijkt, zie je een opsomming van de skills én vice versa. Bij de skills staan nu ook de ervaringen waarmee je ze hebt verbeterd of hebt geleerd. Doen dus!

???? Tip 22 december: Zet automatische berichtsuggesties uit.

In de DM, maar ook onder posts van anderen kun je automatische reacties of antwoorden aanklikken. Lekker makkelijk! Je weet wel, ze staan in die knoppen, blauw omrand en er staat meteen “Gefeliciteerd Judith” of “Congratz” in. Maar ik ben hier heel stellig in ” DOE DIT NIET!”.

Het valt op dat het voorgeprogrammeerd is.

Als iemand jarig is of een nieuwe baan heeft, kun je natuurlijk heel gemakkelijk zo’n antwoord geven. Maar op zulke momenten ben je nooit de enige die dat doet en gaat het gewoon opvallen dat je het standaard antwoord gekozen hebt. Lekker makkelijk komt dan over als “Ik maak me er gemakkelijk vanaf”. En zo wil jij niet overkomen als je relaties onderhoudt. Je wilt toch niet in de massa opgaan?

Voorkom dat je standaard antwoorden gebruikt

Er is een manier om er voor te zorgen dat je dit gewoon nooit meer gebruikt. Simpel door naar je instellingen te gaan en een knopje uit te zetten! Typ voortaan zelf je originele gemeende reacties gewoon maar. Dit kost je een paar seconden en je bent niet langer 13 in een dozijn.

How to: Berichtsuggesties in- of uitschakelen:

  1. Klik op het pictogram  Ik bovenaan je LinkedIn-homepagina.
  2. Selecteer Instellingen &privacy in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op Gegevensprivacy in het linkerdeelvenster.
  4. Klik in het gedeelte Berichtenervaring op Berichtensuggesties.
  5. Schakel de schakelaar naar rechts of links en zet deze functie uit.

???? Tip 23 december: De Creator Modus

Afgelopen jaar is de Creator Modus voor persoonlijke profielen geïntroduceerd. Je kunt je profiel in deze “stand” zetten, en dan krijg je een visueel andere indeling van je profiel, maar ook toegang tot extra functionaliteiten! Nog maar een heel klein deel van de gebruikers heeft de Creator Modus ontdekt en of aangezet.

Wat krijg je als je de creator modus aanzet?

  1. Je kunt een Cover Story / Profielvideo uploaden
  2. Je kunt 5 hashtags toevoegen waarover je praat/post. 
  3. Je krijgt toegang tot het publiceren van een LinkedIn Nieuwsbrief
  4. Je krijgt toegang tot het maken van LinkedIn Audio Events

Cover Story

Een Cover Story is een korte video van maximaal 30 seconden, die je kunt uploaden en die automatisch afspeelt als iemand op je profiel komt. Je bent niet verplicht om deze video in te zetten, maar het kan zeker de aandacht trekken én je hebt een nog betere kans om jezelf voor te stellen. Leg uit wie je bent en wat je voor anderen kunt betekenen in de video.

Je kunt de Cover Story uploaden via de app op je mobiel en later via de desktop ondertitels toevoegen met een srt file. Mensen die een coverstory aan hebben staan, herken je door de blauw/paarse cirkel om hun profielfoto heen.

Hashtags

Je kunt 5 hashtags toevoegen waarover je praat/post. Deze hashtags staan dan redelijk prominent onder je kopregel vermeld.

LinkedIn Nieuwsbrief

LinkedIn Creators krijgen kunnen een periodieke nieuwsbrief publiceren vanuit hun persoonlijke profiel, waar connecties een uitnodiging voor krijgen en zich op kunnen abonneren.

LinkedIn Audio Event

Als creator kun je live gaan op LinkedIn met een audio event. Dit event maak je vooraf aan en mensen kunnen zich er voor aanmelden. Als je live gaat krijgt je netwerk een melding en kunnen ze direct in het gesprek komen als luisteraar. Ook kunnen ze hun hand opsteken als ze vragen hebben. De organisator kan zelf deze vragenstellers toe laten tot het gesprek. Deze audio’s worden niet opgenomen.

Wil je ook een creator profiel?

Je kunt het aanzetten bij Resources.

???? Tip 24 december: Wees zichtbaar voor je netwerk! Content delen.

WoW, je profiel ziet er nu echt ready to go uit! Het zou natuurlijk zonde zijn als niemand dat zou zien. Hoe kom je nou in beeld bij je netwerk of nog beter, je ideale doelgroep?

Dat begint allemaal met zichtbaar zijn! Als je reageert op de content van anderen, berichtjes stuurt óf zelf berichten gaat plaatsen zul je merken dat mensen op je profiel gaan kijken.

Ik daag je dan ook uit om in het nieuwe jaar wat vaker zichtbaar te zijn op LinkedIn. Ben je nog niet toe aan zelf content delen, begin dan met het reageren op anderen of zoek eens wat vaker op LinkedIn naar interessante mensen. Begin met het uitbouwen van je netwerk. En als je al wat actiever bent, probeer dan unieke, authentieke content op een originele manier te delen met je netwerk.

Ik weet zeker dat ze dan op je profiel terecht gaan komen, jou beter leren kennen en denken, ” Hé dat is interessant!” En wie weet komen er nog mooiere dingen uit, dan je had kunnen wensen!

Happy Holidays

Heel veel succes met het verbeteren van je profiel! Wil je reageren of heb je een vraag? Ga dan naar mijn LinkedInprofiel.

Judith Eversdijk

Fijne kerst en een INsprirerend 2023!
Social Blooming - Judith

Judith Eversdijk

Met SOCIAL BLOOMING help ik toffe bedrijven te groeien met behulp van adverteren op LinkedIn! Benieuwd naar de hoe en wat? Check mijn traject ADS YOUR SERVICE!

© Social Blooming - Adverteren

Wil je adverteren op LinkedIn overlaten aan iemand die hier 24/7 mee werkt?