BLOG

It’s a girl! de geboorte van socialblooming.com

5 sep 2022

It's a girl!

It’s a girl? Jazeker!

Bij een normale geboorte horen veel dingen, zoals een babyshower en beschuit met muisjes. Maar wat doe je als een website geboren wordt? De weg ernaartoe is ook een behoorlijke bevalling. Waarom sturen we dan geen geboortekaartje? Inderdaad! Ik heb de kaartjes mét geboortekaartjes afgelopen week op de post gedaan naar klanten, familie, vrienden en business buddy’s!

Na 7 jaar heeft SOCIAL BLOOMING eindelijk een website. En niet alleen de website is geboren, er is ook een nieuwe huisstijl die je hier natuurlijk terugvindt. Na 7 jaar was de tijd er rijp voor! Geen zwart en neon groen meer. Ik wilde zachtere kleuren, stoer en iets vrouwelijker. Geen poespas, wel humor. Liefst een lekker anders dan de rest. En dat is zeker gelukt. De gezusters Paulien en Marloes waren duidelijk een match voor mij. Ook met de foto’s van Linde ben ik super blij! Toen ik haar fantastische werk zag, wíst ik dat ik met haar samen wilde werken.

Oud en nieuw logo SOCIAL BLOOMING
Oud en Nieuw!

Wat kun je vinden op deze website?

Met mijn site heb ik de ruimte om uit te leggen wie ik ben en voor wie ik werk. En om duidelijk te maken voor wie ik niet werk. Op deze site vind je niet alleen mijn aanbod, maar ga ik ook regelmatig bloggen over LinkedIn. Ik zal me in mijn blogs wel wat meer gaan focussen op adverteren op LinkedIn en de bedrijfspagina waar dat vanuit gedaan wordt.  Maar… niet getreurd, de kracht van het persoonlijke profiel blijft natuurlijk altijd en zal je ook tegen gaan komen als onderwerp. Ik heb zelf immers 7 jaar zonder website en mét Linkedin mijn business weten te bouwen… Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om daarover te schrijven. 

In de spotlight!

Begin dit jaar ben ik begonnen met dit proces. Via de ene fantastische ondernemer, kwam ik toen op het pad van de volgende. Ik zat in een lekkere flow, zegmaar. Ik wil graag de credits aan alle mensen geven, die hebben bijgedragen aan deze prachtige wolk van een baby! 

Marloes Lodder van Let’s Get LOES, webdesign.
Benthe Bemelman, your genius marketingbrain voor alle begeleiding.
Paulien van Bunnik, van Werk aan jouw Merk, voor mijn huisstijl.
Marinka Roth, van Knalroth Illustraties voor alle illustraties.
Linde van de Kamp, van BLINCK Photography voor alle foto’s en fabulous make-up!
Esmeralda Versnel van Veritas Advies voor het juridisch fundament.
Gerriët Brouwer voor the amazing hairdo tijdens de fotoshoot!

Hope you like it!

Ik ben super blij met en trots op het resultaat! Hope you like it! En voel je vrij om een berichtje over de website achter te laten via CONTACT. Vind ik leuk!

Hoi, ik ben Judith, wereldkampioen LinkedIn!

Ik help jou om makkelijker en méér leads op LinkedIn te verzamelen tegen de scherpste prijs. Met jouw waardevolle content kunnen we op LinkedIn jouw ideale doelgroep super effectief bereiken en zijn we samen een winning team.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in marketing, communicatie én LinkedIn ads voor verschillende middelgrote tot grote organisaties die wereldwijd werken, kan ik strategisch met je meedenken. Ik zie overal kansen én ben altijd klaar voor de volgende stap om nog meer uit jouw content te halen.

Social Blooming - Judith

Judith Eversdijk

Met SOCIAL BLOOMING help ik toffe bedrijven te groeien met behulp van adverteren op LinkedIn! Benieuwd naar de hoe en wat? Check mijn traject ADS YOUR SERVICE!

© Social Blooming - Adverteren

Wil je adverteren op LinkedIn overlaten aan iemand die hier 24/7 mee werkt?